Have you quit beating your wife? Yes or no.

CBS did a prequel show prior to Obama’s State of the Union address.  To set this up they posted a page on the CBS news website with poll questions to consider.  Here’s the link:

 http://www.cbsnews.com/2718-504643_162-468.html?tag=contentMain;contentBody

How do you answer these questions?  The list is dripping with liberal bias.  Many can not be answered at all because the correct answer is not listed.  On others, if you do try to answer, the answer you give can and will be misconstrued to be a an endorsement of Obama’s policies. 

Let me see if I can illustrate what I mean by answering these questions:

#1. What do you think is the most important message in President Obama’s State of the Union address?

  • Health care

  • Economy

  • National security

Answer: None of the above.  The primary concern in government is corruption, over reaching, back room deals and the total disregard for the will of the people and the Constitution.  Since the liberals see no problem with the corruption as long as it forwards their agenda, it would not occur to them to add corruption to their list of answers.

 

#2.  Are you satisfied with President Obama’s strategy for Afghanistan?

  • Yes, I am satisfied

  • No, I am not satisfied

  • Don’t know/no opinion

Answer: I would answer No, I am not satisfied.  However, what does that mean?  Am I dissatisfied because he waited almost five months before making the wrong decision strategy?  Or am I a peacenik who wants all the troops out?  Obama spent two years bashing Bush on Afghanistan.  He kept asking where is Osama?  Well….. Mr. President, you have had a year….. Where is Osama?

 

#3. Are you satisfied with President Obama’s foreign policy strategy?

  • Yes, I am satisfied

  • No, I am not satisfied

  • Don’t know/no opinion

Answer: No, I am not satisfied.  BUT what does that mean? Does it mean I think he has not apologized and appeased enough?  Or, could it mean that I think he is a fool to not stand up for his own country in foreign lands?  How would the liberals interpret my answer?  Would they think I think as they do and we have not trashed America enough yet?

 

#4.  Have partisan politics increased or decreased under the Obama administration?

  • Increased

  • Decreased

  • No change

This one is the first real question.  The answer is increased.  There is no doubt and I believe no argument here.  The argument is who is doing the increasing.

 

#5.  How well has President Obama addressed the issue of climate change?

  • Well

  • Not well

  • Don’t know/no opinion

Answer: Here is one of those “beating your wife questions” the liberals are so famous for.  They, as the lawyers say, “assume facts not in evidence”.  Any answer to this question is wrong because the premise is wrong.  The entire Global Warming theory has been proven time and time again to be a fraud.  Even now there are stories about scientists skewing the numbers to get millions in grant money.

So How do I answer this?  If I answer Well I will be counted as one who believes in global warming and is behind the President.  If I answer Not well I will be counted as one who believes strongly in global warning and feels more needs to be done.

My answer is NOT WELL, because the President has NOT addressed the FRAUD of the Climate Change lobby.  He has not called his own agencies out and had them explain why they are doctoring the numbers.

 

#6.  Do you think we should have more high-speed railways in the U.S.?

  • Yes

  • No

  • Don’t know/no opinion

Another trick question. The question should read, “Do you think the taxpayers should pay for and pay to maintain more high-speed railways in the U.S.?”.

If I answer Yes, I am endorsing another debacle like AMTRAK. If I answer No, I appear to be against progress.  I will answer this way, If a private company wants to builds a high speed rail system, more power to them.  I do not want to pay for it.

 

#7. Do you think President Obama has brought the ‘change’ that his campaign slogan promised?

  • Yes

  • No

  • Don’t know/no opinion

Here we go again.  How do I answer this?  I would answer Yes.  But then the liberals would think I am behind the President and his policies.  If I answer No, then the liberals who made up this “poll” will think that I want more “change” and he is not moving fast enough.

Actually I think all the “change” he has brought is a detriment to liberty and freedom.  My concern is that he is not done “changing” us yet.

 

#8. Do you approve or disapprove of President Obama’s performance during his first year in office? 

  • Approve

  • Disapprove

  • Don’t know/no opinion

Ok here is another real question.  I disapprove, not because he has not done enough, but because he has done too much.

 

#9. Will we see a double-dip recession in 2010?

  • Yes

  • No

  • Don’t know/no opinion

Answer: Because of the fiscal policies of this AND the previous administrations, this is a real possibility.

 

#10. Do you think that dealing with the nation’s energy problem should be a top priority for the White House?

  • Yes

  • No

  • Don’t know/no opinion

Answer: Yes, but not the way he wants to do it.  I want more US energy, not less.  Cap & Tax will kill the energy industry in the US.  If his answer is Cap & Tax, then No…. I want it to be his last priority.

 

#11. In his first year in office, has President Obama accomplished more than you expected, as much as you expected, or less than you expected?

  • More than expected

  • As much as expected

  • Less than expected

  • Don’t know/no opinion

What the hell do I do with this one?  Any answer is wrong. More than expected means I endorse his policies, Less than expected means I want more of his policies and as much as expected means I think he is on the right track!!!!  This is the quintessential “have you quit beating your wife” question.  There is NO RIGHT ANSWER.

 

#12. Has President Obama paid more attention to the problems facing the middle-class or financial institutions?

  • Middle-class

  • Financial institutions

  • Both equally

  • Don’t know/no opinion 

Answer: I believe President Obama has paid more attention to President Obama than anything else in the last year. After that he has paid attention to his own progressive agenda at the peril of both the middle class AND financial institutions. There is no right answer.

 

#13. How well is President Obama doing in reducing the threat of terrorism?

  • Very/fairly well

  • Not too/not at all well

  • Don’t know/no opinion

Answer: Not too/not well at all.  This is a simple question.  Even the liberals can understand my answer here.  The same with this next one.

 

#14. Is the U.S safer from a terrorist attack under the Obama Administration, compared to President George W. Bush?

  • Yes, the U.S. is safer

  • No, the U.S. is not safer

  • Don’t know/no opinion

Answer: No, the U.S. is not safer.

 

#15. What is your biggest concern when it comes to comprehensive health care reform?

  • Costs

  • Government buraucracy (by the way they spelled bureaucracy wrong)

  • Quality of care

  • Effect on Medicare

How about… It’s not Constitutional?

 

#16. Would you be in favor of suspending work on comprehensive health care reform?

  • Continue work and try to pass health reform

  • Suspend work and begin looking for alternatives

  • Don’t know/no opinion

This question once again assumes I WANT the government meddling with my health choices.  The right answer is to stop working on this all together and leave it to the states where it belongs.

 

#17. Do you think the stimulus act has helped the economy?

  • Yes

  • No

  • Don’t know/no opinion

Answer: No.

 

#18. What has been President Obama’s biggest blunder of his first year in office?

  • Handling of health care reform

  • Waiting to make surge decision in Afghanistan

  • Handling of Wall Street

  • Beer Summit

  • Not focusing enough on jobs and unemployment

  • Other

Answer: From Mr. Obama’s point of view his biggest blunder is loosing the faith of the sheeple.  As to my opinion…. Well, you know my opinion.

 

#19. Should Ben Bernanke keep his post as Chairman of the Federal Reserve?

  • Yes

  • No

  • Don’t know/no opinion

Again, this assumes facts not in evidence.  It assumes that I favor the concept of a private company running our nation’s monetary system.  How about “The Federal Reserve System is unconstitutional and should be dissolved. Yes or No.”

 

Questions written by liberals can not, for the most part, be properly answered by those who are conservative.  As long as we allow them to set the question, we will never get a strait answer.

Advertisements

The URI to TrackBack this entry is: https://p3bfco.wordpress.com/2010/01/28/have-you-quit-beating-your-wife-yes-or-no/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 CommentsLeave a comment

  1. Well, I took the test and passed. Every answer was correct, whether or not it was Right.

    God Bless Ya Rick.

    Steve

  2. WoW, I didn’t see the survey no did I watch the Address. I was in a CHAT ROOM, Rick. Discussing it with friends as someone else was keeping one eye on it and making comments about it. But then I watch FOX News, too!
    Jim


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: